Lindström laajensi VividWorksin tekemän lisätyn todellisuuden työkalun käyttöä mattovuokrauksessa

Lindström laajensi VividWorksin tekemän lisätyn todellisuuden työkalun käyttöä mattovuokrauksessa
May 11, 2017 vividworks

Lindström laajensi VividWorksin tekemän lisätyn todellisuuden työkalun käyttöä mattovuokrauksessa

Lindström on laajentanut lisätyn todellisuuden eli Augmented Realityn (AR) käyttöä mattovuokrauksessaan. VividWorksin Lindströmille kehittämä LiveDesign-työkalu on nyt otettu käyttöön Suomen lisäksi jo seitsemässä muussa maassa. Katsomalla suunniteltua mattojen sijoituspaikkaa LiveDesignilla varustetun tablettitietokoneen läpi asiakas voi vertailla eri kokoisia, muotoisia ja värisiä mattoja eri tavoin sijoitettuna suunnitellulla paikalla.

”LiveDesign on vaikuttanut myönteisesti myyntiimme. Kun asiakkaat näkevät sopivat matot oikeilla paikoilla, heidän on paljon helpompi tehdä ostopäätös”, kertoo Satu Haikarainen, Lindströmin Head of Product Concept.

Kokemusten rohkaisemana Lindström suunnittelee lisätyn todellisuuden käyttöä myös muilla liikentoimintansa alueilla.

Sovelluksen teknologiasta vastaa suomalainen VividWorks. ”Lisätyn todellisuuden käyttö on lähtenyt lisääntymään B2B-yrityksissä. Tavoitteena on selvästi saada yhtiöiden palvelut näkymään ja toimimaan yhtäläisesti eri, myös teknisesti aiempaa vaativampien kanavien kautta. Tavanomaiset verkkopalvelut eivät enää yksin riitä, vaan sisällöt pitää saada toimimaan myös esimerkiksi lisätyn todellisuuden ja virtuaalitodellisuusympäristöihin”, sanoo VividWorksin toimitusjohtaja Miska Visuri.

Lindström toimii tällä hetkellä 24 maassa ja tarjoaa vuokramattopalveluja yli 15 Euroopan maassa.

Lisätietoja:
Satu Haikarainen, Head of Product Concept, Lindström Group, p. 040 5145 814, satu.haikarainen@lindstromgroup.com
Miska Visuri, toimitusjohtaja, VividWorks, p. 040 5226 141, miska.visuri@vividworks.com

Lehdistökuvat:
https://www.dropbox.com/sh/cv1iyprp59313sd/AAAHUaHo6c8fm_1rJTjjYhjXa?dl=0

Video:

 

Lindström Group
Me Lindströmillä huolehdimme ihmisistä työssä. Joustavat ja arkea helpottavat tekstiilivuokrapalvelumme parantavat asiakkaidemme turvallisuutta, hygieniaa ja yrityskuvaa. Olemme vastuullinen työnantaja ja huolehdimme työntekijöistämme. Lindströmillä työskentelee yli 3500 ihmistä Euroopassa ja Aasiassa. Konsernin vuoden 2016 liikevaihto oli 323 miljoonaa euroa. Visiomme on olla vakavarainen, puolen miljardin euron yritys, jonka sitoutuneet työntekijät tuottavat erinomaisen asiakaskokemuksen.